مسیر زندگی یک معلم

خاطرات، تجربیات و دانش تخصصی یک معلم

مسیر زندگی یک معلم

خاطرات، تجربیات و دانش تخصصی یک معلم

مسیر زندگی یک معلم
سلام. امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشی!😊
اگه میخوای با کلیت محتوای وبلاگ آشنا بشی، قسمت طبقه بندی موضوعی رو بررسی کن. اگه دنبال عکس های باکیفیت و درجه یک برای تولید محتوا، پروفایل و ... می گردی، قسمت پیکشنری📸 کمکت میکنه و اگه میخوای یه کم بخندی، بخش طنز نگار🤣 رو بررسی کن.
ضمناً اگه نظری درباره وبلاگ داری، خیلی خوشحال میشم که در قسمت ارتباط با من، بهم بگی.

۳ مطلب در مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است

یادگیری چیست؟

یادگیری شامل تمام مهارت ها، گرایش ها، دانش ها و معلوماتی است که انسان در طول زندگی خود کسب می کند، اکثر مردم و بسیاری از معلمان یادگیری را کسب اطلاعات، معلومات یا مهارت های خاص میدانند. برخی از مربیان نیز یادگیری را برابر با انتقال مفاهیم علمی از فردی به فرد دیگر دانسته اند.

معروف ترین تعریف از یادگیری را کیمبل ارائه داده است. آنان یادگیری را اینچنین تعریف میکنند:

تغییرات نسبتاً پایدار در رفتار بالقوه فرد که از تمرین همراه با تقویت حاصل شود.

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

عباس حسنی

همه چیز از تابستان 1401 شروع شد.

به دانشجویان آموزش ابتدایی ورودی 1398 دانشگاه فرهنگیان که به دلیل کرونا، 5 ترم از 6 ترمی که تحصیل کرده بودند را به صورت مجازی گذرانده بودند اعلام شد که شما باید یک دوره چهل روزه را در تابستان به دانشگاه بروید؛ زیرا قرار است به دلیل کمبود نیرو، شما را امسال به مدارس بفرستند.

من نیز یکی از این دانشجویان بودم. مدام با خودم میگفتم، ما که تجربه تدریس درست و حسابی نداریم، حتی 5 ترم را هم به صورت مجازی گذرانده ایم. آیا این دوره چهل روزه در تابستان میتواند ما را برای تدریس آماده کند؟ خیلی به این دوره دلخوش نبودم. در آخر دوره نیز مشخص شد که درست حدس میزدم. دوره تمام شد با تمام خوشی ها و ناخوشی هایش و ناخوشی هایش و ناخوشی هایش و ... اما چیزی از این چهل روز عاید من نشد. فقط وقت ما را تلف کردند و تابستانی که میتوانستیم خودمان وقت بگذاریم و مهارت های تدریس خود را تقویت کنیم از ما گرفته شد.

 

عباس حسنی

یکی از نکاتی که به افراد کمک میکند تا خود را بهتر بشناسند و بهتر بتوانند برای آینده خود برنامه ریزی کنند، توچه به این نکته است که کدام نیمکره مغزشان قوی تر است؟ قوی تر بودن هر نیمکره چه تأثیری در شخصیت و ویژگی های اخلاقی افراد دارد؟

فرضیه تفکر چپ مغزی و راست مغزی (Left brain & Right brain) اولین بار در اواخر دهه ۶۰ میلادی توسط دانشمندی به نام راجر اسپری (Roger wolcott sperry) مطرح شد او کشف کرد که انسان‌ها به دو صورت کاملاً متفاوت فکر می‌کنند این دانشمند در سال ۱۹۸۱ جایزه نوبل را به دست آورد.

در ادامه به بررسی ویژگی های نیم کره های راست و چپ مغز و تأثیر غلبه هر نیم کره بر ویژگی های انسان می پردازیم.

 

 

عباس حسنی